• Ponedeljak

  08 - 21

 • Utorak

  08 - 21

 • Sreda

  08 - 21

 • Četvrtak

  08 - 21

 • Petak

  08 - 21

 • Subota

  10 - 17

 • Nedelja

  10 - 17

+381 63 39 89 00

Igraonica za decu

  /    /  Igraonica za decu

Sanjate o tome da odete kod frizera, kod manikira, na depilaciju, a da ne morate da brinete šta da radite sa decom? Ko će da vam ih pričuva? Na pravom ste mestu, kod nas, Vaši snovi se ostvaruju.

Kada želite da se isfenirate, uradite manikir i pedikir, odete na depilaciju ili da se opustite uz masažu, nema potrebe da se brinete ili stresirate kako da se organizujete sa decom.

Vaše je samo da zakažete termin, povedete dete sa sobom i budete opušteni i bezbrižni da će ono uživati za to vreme minimum kao Vi. Naše iskusno osoblje će voditi računa o njemu. Da li smo Vam rekli da to važi i za bebe? I naravno da možete da dojite u salonu.

Igraonica u salonu nije standardna niti viđena puno puta, osmišljena je da na poseban način pobudi maštu mališanima, a obezbeđuje za svaki uzrast po nešto.

Iz iskustva, bez Mama’s corner-a, ponekad sam čin odlaska mame u salon lepote, može da zahteva pravu vojnu strategiju, spremanu i osmišljavanu danima unapred. Prvo, ko će da pričuva dete, u koje
vreme može, na koliko koliko dugo, da li tada uopšte ima slobodan termin u salonu, šta ako se oduži? Drugo, ako povedem dete, da li će biti nervozno, čime će da se zanima, da li ću uspeti da završim to na šta sam došla ili ću morati da ga zanimam ja svo vreme, da li će smetati ostalima u salonu? To su neka od mnogobrojnih briga i pitanja koja prolaze svakoj mami kroz glavu. Na kraju u salon dođemo potpuno psihički iscrpljene i želimo da se to sve samo što pre završi. Ili, što je još gore, uopšte ne odemo.

Mama’s corner je osmišljen prvenstveno da to promenimo i da odlazak svih žena, a naročito majki u salon lepote, pretvorimo u pravo uživanje, opuštanje i zadovoljstvo. To je naša misija.

I zapamtite, kada radite nešto za sebe, to nije luksuz niti sebično, vi vodite računa o osobi koja je najvažnija za vaše dete i vašu porodicu.


Ostale usluge